A men inte B | Jinx

Jinx

Annons

A men inte B

Vi har bestämt oss för att åka på semester i november. Då jag inte har så många semesterdagar kvar så kan vi inte åka hur långt bort som helst. Efter att ha räknat på det kom jag i alla fall fram till att jag kan få ut 10 dagar om jag lägger det rätt.

I två dagar har vi suttit och kollat olika resmål, alltifrån New York till Egypten till Shanghai och igår kväll hittade vi äntligen rätt ställe. Jag håller på det ett litet tag till (måste få min semester beviljad först) men det kommer att bli helt sjukt awesome! Vi kommer att vara borta över min födelsedag och jag ser verkligen framemot att fira min 30 årsdag utomlands.

Kan i alla fall säga så mycket som att ingen av oss har varit där tidigare, det ligger inte i Europa och det bor VÄLDIGT mycket folk där, hehe.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats