I wanna find something I wanted all along. Somewhere I belong. | Jinx

Jinx

Annons

I wanna find something I wanted all along. Somewhere I belong.

Jag har försökt skriva det här inlägget. några gånger nu men inte lyckats få ihop något. Chester Bennington, som var sångare i Linkin Park, tog sitt liv den 20 juli i år. 41 år gammal. Jag tycker att det är så tragiskt, inte bara för han var begåvad som fan, utan för att han lämnade 6 barn efter sig.

Jag lyssnade extremt mycket på Linkin Park när jag var yngre. Jag kände igen mig i musiken på något sätt och det hjälpte mig igenom många arga stunder. Jag har inte lyssnat speciellt mycket på Linkin Park de senaste åren. Mycket på grund av att jag inte tyckte att musiken var nåt vidare efter Meteora. Med vissa undantag så klart.

Nu har jag börjat lyssna på dem igen och den här gången har jag lyssnat på texterna med andra öron än jag gjorde som 13-14 åring. Texterna är ångestfyllda och och framförallt drogrelaterade. Man kan riktigt känna illamåendet och den fruktansvärda ångesten när man hör musiken.

Först blev jag förvånad när jag hörde att Chester tagit sitt liv. Men sen läste jag också att han haft missbruksproblem av och till under lång tid så kanske var det inte så förvånande ändå? Oavsett vilket är det så jävla tragiskt och ingen, känd eller okänd, borde behöva komma till den punkten att livet inte längre känns värt att leva.

Vila i frid Chester Bennington ❤️

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats