Fjorton dagar  | Jinx

Jinx

Annons

Fjorton dagar 

Om två veckor har jag äntligen semester. Känns extra välkommet för just nu är jag så trött att jag knappt orkar göra någonting alls.  Det är ju inte alltid jag är pigg på att göra annat än kolla serier men det här är alltså mycket värre än vanligt. Normalt sett brukar jag ju i alla fall orka prata i telefon eller till och med hälsa på någon åtminstone en gång varannan vecka.. hehe.

 Nu tupplurar jag minst en gång om dagen (två om jag är ledig) och har inga som helst problem med att somna på nätterna (Det sistnämnda är ju visserligen bra). En annan positiv sak är att jag inte orkar gå på stan och shoppa heller = sparar en massa pengar. Men nä, det känns inte så roligt att inte ha energi till att göra saker jag tycker är kul. 

Semestern är med andra ord välbehövlig och jag hoppas att de här två veckorna går fort! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats