Dagens i-landsproblem  | Jinx

Jinx

Annons

Dagens i-landsproblem 

Det är så mycket jag vill ha samtidigt och det är jobbigt att inse att det inte går. Vill så gärna behålla kakan samtidigt som jag äter den.

Vi letar ju lägenhet och det är en stor investering och involverar en stor summa pengar. Utöver det tillkommer det ju en del utgifter (dubbla hyror, nya möbler, flytt och städhjälp etc). Dessutom kommer det att gå en del pengar till Loke och veterinärbesök och dessutom behöver bilen fixas inom en snar framtid. 

Det i sig är kanske inget stort problem men om en dessutom lägger till att det snart är semester och jag gärna vill åka utomlands så blir det lite svårare att få ekvationen att gå ihop. Jag tjänar helt enkelt inte tillräckligt bra och är dessutom sämst på att spara pengar. 

Så som det ser ut nu går ett eventuellt lägenhetsköp (ja för det kommer ut alldeles för få lägenheter som passar oss) och allt kring detta före solsemester. Men vi har sagt att vi ska åka till hösten istället så helt utan resa blir jag ju inte. 

Är fullt medveten om vilket i-landsproblem detta är och jag skäms lite grann  över att det känns småjobbigt för mig, haha. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats