Miss missunnsam  | Jinx

Jinx

Annons

Miss missunnsam 

Känner mig helt slut. Min näsa vill inte sluta klia och rinna och jag är trött. Börjar misstänka att jag har pollenallergi så har varit och köpt medicin idag. Hoppas på att det hjälper för annars är det fan en ovanligt seg förkylning. 

På tal om nånting helt annat så la vi bud på en lägenhet i söndags och fram till idag var vi ensamma om det men idag eskalerade det något och vi var tvungna att lägga oss. Känner mig lite bitter och har lite otrevliga tankar om de som budade över oss. Har lust att citera Timbuktu:

“Jag hoppas, jag drömmer att marken du

går på går sönder

Vad som än händer                                         

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten.

Blixtar prickar dig

Hälsa till satan.          

Vi hörs 

Jag hoppas att Olika olyckor händer

Du vet vad jag känner

Jag vet att du hör

Jag hoppas du,                                            Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod. 

Asså aldrig, även när du får en ny.           

Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta

Så att du alltid kommer för sent 

Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött.               Och även om du är pigg så ser du väldigt, väldigt, väldigt trött ut.                                 

Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha” 

 

Och som ett sista tillägg hoppas jag på att de skuldsatt sig ordentligt och att lägenheten till slut hamnar på exekutiv auktion.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats