Hallå, hallå igen. Svara mig snälla. Svara, är det nån här? Hallå, är du kvar än?  | Jinx

Jinx

Annons

Hallå, hallå igen. Svara mig snälla. Svara, är det nån här? Hallå, är du kvar än? 

Hej hopp!

Var ju ledig fredag-söndag precis men känns som att just den helgen alltid går så jäkla fort. Var ute på fredagen och hälsade jag på mormor och morfar och ett gäng släktingar som var på besök från Finland. Sen var liksom helgen över? Inte okej. 
Nu är det måndag igen och jag har en ny arbetsvecka framför mig. Den här veckan har jag bokat in biobesök, handledarutbildning på körskola och träff med Frida. Känns skönt att ha lite planerat så att det inte bara blir jobb. Lite träning står också på schemat, tisdag, onsdag och lördag tänkte jag. 

Hoppas ni få en fin vecka! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats