Nytt beroende | Jinx

Jinx

Annons

Nytt beroende

Har börjar titta på en ny serie. Eller ja. Ny och ny. Den är från 1999 tror jag. Och den är egentligen inte ny för mig heller för jag kollade på den när den gick på tv. Så då är den alltså inte ny på något sätt så jag tar tillbaka det jag skrev från början. 

Okeej, nu tappade jag visst fokus. Serien jag börjar titta på. Som inte är ny. Den heter Roswell och handlar om några tonåringar med diverse problem och många av de problemen kommer då tre av dessa tonåringar är utomjordingar. Låter kanske inte så bra (är kass på att sälja saker uppenbarligen, haha) men den är sjukt bra! Finns tre säsonger så jag har några timmars tittande framför mig.


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats