Snälla du förlåt mig. Jag glömde vem jag var. Snälla sluta lyssna. Glöm allt jag sa. Jag mår bra. Du måste lämna mig i fred.  | Jinx

Jinx

Annons

Snälla du förlåt mig. Jag glömde vem jag var. Snälla sluta lyssna. Glöm allt jag sa. Jag mår bra. Du måste lämna mig i fred. 

Har tänkt en del på framtiden på sista tiden. Okej, den sista delen var en lögn. Jag tänker alltid mycket på framtiden och hur den kommer att se ut. Men jag har tänkt lite extra på den nu på sista tiden.

Vi har börjat prata om och titta på lägenheter. Tanken är att vi ska börja kolla mer seriöst efter nyår. Det känns väldigt spännande. Jag ser fram emot att ta det steget och jag hoppas att det blir verklighet innan nästa sommar. Det känns som att det steget öppnar upp en del annat som jag vill ska bli verklighet också. Men jag vill inte stressa så ska verkligen försöka leva i nuet. Även om jag har svårt för att inte drömma och planera flera steg framåt. Ibland kan jag liksom inte riktgt hejda mig när jag pratar. Jag menar ju inte att saker och ting ska hända nästa månad men det kan låta så ibland när jag pratar. Tur att F inte är lättskrämd, haha.
Känns som att jag svamlar. Men kanske inte ändå? 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats