Som om jag bryr mig. Så ökar vi igen. Jag är fartblind, kriminell. Du är aktuell, du bränns.  | Jinx

Jinx

Annons

Som om jag bryr mig. Så ökar vi igen. Jag är fartblind, kriminell. Du är aktuell, du bränns. 

Idag har jag mest slappat men har även hunnit med ett besökt hos mormor och morfar. Har inte träffat dem på flera månader då de har varit i huset i Finland. De stannar bara ett par veckor nu men nästa gång de kommer hem skulle de stanna längre. 

Efter det åkte jag och handlade mat och nu ligger jag och slöar i soffan igen med Kent i högtalarna. Funderar på att dra iväg till gymmet men tror inte att jag orkar. Behöver nog göra ingenting idag. Men imorgon ska jag träna. Och städa. Och tvätta. Och julpynta. Och baka lussebullar. Fullt upp med andra ord. Då är det ändå befogat att lata sig idag. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats