Presidentval | Jinx

Jinx

Annons

Presidentval

Inatt väljs USA’s nästa president. Clinton eller Trump?

Utan att vara speciellt insatt så kan jag ju bara hoppas på att det INTE blir Trump. Den galningen skulle jag absolut inte vilja se med den makten och med händerna på dessa kärnvapen. Vi snackar alltså om en man som på allvar tycker att det är en bra idé att bygga en mur mellan USA och Mexico för att mexikaner bär skulden för allt elände som sker i USA? 

Kvinnosynen ska vi inte ens prata om. Trump är ett rasistiskt kvinnohatande svin som inte borde ha kommit i närheten av den här presidentposten. Vad händer med världen? Ärligt talat. Vad man än tycker om Hillary Clinton så kan det fan inte bli värre än Trump. 

Jag håller tummarna för att det blir en vinst för Clinton. För Trump på den positionen vill jag aldrig någonsin vara med om.  Punkt. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats