Gårdagens roligaste  | Jinx

Jinx

Annons

Gårdagens roligaste 

Vi var i saluhallen och åt middag igår och efteråt skulle jag gå på toaletten. Efter att ha gått igenom halva lokalen hittade jag till slut en skylt som meddelade att det fanns en toalett.

 Går in och möter en kvinna med ett litet barn som är på väg ut. Tycker att hon tittar lite konstigt på mig men är så kissnödig att jag inte funderar så mycket mer på det. Går in på toaletten, låser och vänder mig mot toalettstolen och stannar upp för en sekund. Tycker att den ser väldigt liten ut men blir lite osäker på om jag ser rätt. Går närmre för att undersöka saken och kan då konstatera att det är en väldigt liten toalett. För barn. Väldigt små barn. 

Förstår plötsligt varför kvinnan tittade så konstigt på mig. Dör lite inombords och skyndar mig ut för att hitta en annan toalett. För vuxna. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats