Framme | Jinx

Jinx

Annons

Framme

Nu är vi framme i Lissabon och har precis fått tillgång till lägenheten och duschat av oss. Eftersom att vårt plan gick 6.20 imorse så blir det lite vila nu innan vi ger oss ut och tittar på stan. Det lilla jag sett hittills är sjukt fint och jag ser fram emot att promenera runt här, titta på byggnader och äta en massa god mat (och kakor!). 

Lägenheten är väldigt fin och jag fattar inte varför jag alltid envisas med att bo på hotell. Det enda negativa är att man får handla maten själv (frukost i mitt fall då jag sällan äter middagar på hotellet) och det är inte ett jättestort problem. Får se om jag uppdaterar under de dagarna vi är här. Det finns wi-fi här i alla fall som faktiskt är bra. Hur ofta händer det liksom? Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats