Några punkter  | Jinx

Jinx

Annons

Några punkter 

Några fakta i punktform om mig:

 • Jag blir väldigt trött rent psykiskt av mitt jobb. Inte för att det alltid är så jobbigt men för att mitt jobb i stora drag går ut på att prata/lyssna på/planera åt/gränsa och stödja vuxna människor som inte alltid är så enkla att hantera.  När jag är ledig är det därför inte alltid jag orkar umgås med någon. Framförallt är det inte alltid så att jag vill träffa någon annan efter ett arbetspass för då behöver jag återhämta mig. 
 • Jag föredrar att umgås med människor jag känner. Jag tycker inte alls att det är “roligt att träffa nytt folk”, ha många bekanta eller gå på stora fester och vara social. Det är väldigt ansträngande för mig att “vara social”. Det tar på mina krafter och jag tycker inte att det ger mig så mycket tillbaka. Det handlar inte om att jag är blyg utan att utan att jag helt enkelt föredrar att lägga min energi på människor jag bryr mig om. Ibland (men ytterst sällan) kan jag tycka att sånt är roligt men oftast orkar jag inte anstränga mig och det brukar sluta med att människor tycker att jag är märklig eller missuppfattar mig.
 • Jag har väldigt svårt att dölja mina känslor. Om jag inte tycker om en person eller det personen säger så syns det oftast väldigt tydligt. Jag har liksom inte riktigt förmågan att dölja vad jag känner även om jag helst vill tro att jag kan det. Sen är det inte alltid jag säger något. Det är faktiskt rätt sällan jag uttrycker mina känslor i ord om ingen frågar mig. De som känner mig väl har förmodligen lärt sig att läsa av mig rätt bra vilket är en klar fördel då jag har svårt att berätta det verbalt.
 • Jag är väldigt bestämd och har svårt för att människor försöker styra mig eller bestämma över mig. Jag bildar mig snabbt en uppfattning om situationer och/eller andra människor och har någon en gång hamnat på min “shit list” så är det svårt för dem att komma bort därifrån. Jag får snabbt en känsla för en person och hur den är (på gott och ont) och när jag väl har bestämt mig för vad jag tycker så är det svårt att ändra på. Med hänvisning till föregående punkt så kan ni ju gissa hur bra jag är på att dölja mina känslor för de personer jag inte tycker om.. 
  Kommentarer

  Kommentera

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  Annons
  stats