Söndag  | Jinx

Jinx

Annons

Söndag 

Idag har jag varit på kalas för min lille kusin som fyllde 6 år. Hon blev sjukt nöjd med prinsesskronan jag köpte och hade den på sig resten av kalaset. 

Brorsan körde hem och då passade jag på att spela lite Pokémon. Lyckades fånga en Pikachu. Helt sjukt hur man kan bli beroende av ett spel. 

Efter det åkte jag hem igen och köpte bullar som fick bli dagens middag. #nyttigtjej  osv. 

Har även suttit och planerat den kommande veckans träning då jag känner att jag tappat rejält på den fronten. I ett försök att hitta motivationen har jag därför bestämt att börja med gruppträning igen varvat med löpning. Hoppas verkligen att jag kommer in i det igen för jag samtidigt mår jag inte bra när jag inte rör på mig. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats