Hej från Kroatien  | Jinx

Jinx

Annons

Hej från Kroatien 

Vi har kommit fram till Split och idag var första hela dagen. Hotellet är väldigt fint och de har sjukt god frukost. 

 Idag har vi gått på stan och kollat in läget och sen blev det stranden. Efter det kom vi tillbaka till hotellet för dusch och en tupplur. Sen gick vi till stan igen för middag. Vi åt angus steak och jag tror att jag dog lite. Så gott kött har jag inte ätit på väldigt länge. 

Imorgon ska vi ta båten till Brac och där kommer vi förmodligen tillbringa hela dagen. 

Split är helt fantastiskt.  Vill absolut inte åka hem igen. 

Vi har wi-fi på hotellet men det är inte så snabbt så blir nog inte så mycket uppdateringar den här veckan. Det är främst att ladda upp bilder som tar tid så  det får bli bildbomber när vi kommer hem igen. Har dessutom försökt fota så mycket som möjligt med kameran så det är begränsat med bilder på mobilen. 


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats