I'm a Victim of My symptom. I am my own worst enemy. Know your enemy.  | Jinx

Jinx

Annons

I’m a Victim of My symptom. I am my own worst enemy. Know your enemy. 

Har haft en par dåliga dagar. Hjärtklappning, trötthet och allmänt låg. Efter några timmars sömn på soffan idag släppte det i alla fall och nu är jag på väg till Svetteborg för inflyttningsfest. Ska bli kul att träffa mina fina.

Är glad att jag bestämde mig för att åka för igår var jag redo att säga nej och spendera den här dagen under täcket framför tv-serier och umgås med cirka noll personer. Det är så jag brukar hantera såna här dippar. Men den här helgen ska jag göra annorlunda och imorgon ska jag och Frida göra Köpenhamn osäkert, hehe.

På söndag ska jag och F boka sommarens resa och det är en underdrift om jag säger att jag längtar som fan. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats