Är det internationella idiotdagen idag eller?  | Jinx

Jinx

Annons

Är det internationella idiotdagen idag eller? 

Idag har jag varit och handlat. Födelsedagspresent till mamma och påskpresent till gudbarnet.

 
Fan vilka tomtar som var ute och rörde sig på stan idag. En gubbe på bussen som stressade som fan och skulle tränga sig förbi mig och fram till dörren flera hundra meter innan hållplatsen. Jag bara: lugna dig, vi är inte framme än och jag ska också av här!
Sen inne i butikerna så betedde sig typ alla som att dom var ensamma där inne och trängde sig, puttades och var allmänt dryga och otrevliga. 

Den sista tomten träffade jag på inne på Coop. Jag skulle ha två grejer och så klart var det långs köer. Hamnade bakom en man som hade en välfylld kundvagn. Sen skulle det fanskapet betala med mynt! Det var typ 400 kr i mynt som skulle ner i den där jäkla lådan. Tror ni det tog tid eller?! 
Jag hatar människor. Fick trösta mig med två laxmackor när jag kom hem, hehe. 

Ikväll ska jag och F äta kinamat. Ser fram emot det för det var riktigt längesen jag åt det. 
 

  
   

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats