Sova kan man göra när man dör  | Jinx

Jinx

Annons

Sova kan man göra när man dör 

Igår påbörjade jag flyttstädningen och körning av de sista grejerna från gamla lägenheten. Utan Fredriks hjälp hade jag hållt på fortfarande. Gick så mycket smidigare när man är två. Nu ska jag bara hitta på något för att visa hur mycket jag uppskattade hjälpen. Ord räcker liksom inte. 

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Städade det sista i gamla lägenheten, hade besiktning av den och lämnat nycklarna. Nu är jag helt klar med den här jävla flytten. Allt som ska ner i källaren är där och det hade inte gått in en grej till. Tur att jag är en mästare på Tetris, haha. 

Har även hunnit med en runda till tippen, handlat mat, skaffat gymkort på 24/7, lämnat tillbaka brorsans bil och satt in hyran jag fick tillbaka för gamla lägenheten på banken. 

Nu sitter jag på bussen på väg hem och ikväll ska jag fan inte göra ett skit. Bara ligga i soffan, käka Ben & Jerry-glass och titta på serier.

Nästa gång jag flyttar ska jag se till att ha pengar till både flytthjälp och städning. 

    

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats