Måndag  | Jinx

Jinx

Annons

Måndag 

Godmorgon!

Känner mig som en zombie. Hade svårt att somna igår så låg och kollade på film till två eller nåt sånt. Vaknade halv elva och tänkte att jag skulle gå upp men somnade om och vaknade igen halv tolv. Det var längesen jag gick upp så sent. 

Idag ska jag säga upp mitt träningskort på Nordic Wellness (ska skaffa på 24/7 istället) och sen ska jag plugga. Senare ikväll ska jag träffa F och käka lite middag tror jag. 

Har svårt att känna den där riktiga julkänslan och kan knappt fatta att det bara är 3 dagar till julafton. Uppsatsen spökar för mycket och jag är fortfarande bitter över att jag inte fick nån semester. 

Men jag överlever. Det gör jag alltid. 

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats