Stress | Jinx

Jinx

Annons

Stress

Okej, det känns som att jag inte gjort något vettigt alls de senaste två veckorna. Jag har inte tränat på 10 dagar, inte umgåtts med någon, knappt pratat med någon förutom F. Och det är inte ens för att jag inte vill. Jag har helt enkelt inte fått tiden att räcka till. Har känt mig superstressad och alla mina lediga stunder har gått åt till att antingen skriva på uppsatsen eller ha ångest över uppsatsen. Varvat med att jag har haft det stressigt på jobbet på grund av att jag varit borta mycket för att jag har varit i skolan. Lägg till att det varit skitkallt ute och jag gått runt och varit arg och allmänt missnöjd över att bo i det här landet (av fler anledningar än bara vädret kan tilläggas). Det har resulterat i att jag varit så trött när jag kommit hem från jobbet eller skolan att bara tanken på att gå till gymmet har fått mig att svimma.

Jag har dock ingen jätteångest över att jag inte tränat. Det har helt enkelt inte funnits utrymme att ha ångest över det med. Men det känns i kroppen att jag inte tränat på ett tag. Den här veckan har jag i alla fall kommit ikapp någorlunda och jag hoppas att energin räcker till ett eller två träningspass till helgen.

Det är så typiskt mig att försöka vara alla till lags så fort jag känner att jag inte har någon kontroll. För att kompensera antar jag men det resulterar ju i att jag glömmer bort mig själv. Det blir en ond cirkel det där. Ett tag förra veckan kände jag att den berömda väggen närmade sig. Kände mig dålig som inte fick tiden att räcka till.  I måndags när jag var ledig och jag var så trött att jag nästan bara sov. När jag inte sov låg jag i soffan och läste en bok. Orkade liksom inte ta mig för någonting. Mentalt kändes det som att jag blivit överkörd av ett tåg, om och om igen. Det blev en väckarklocka och jag måste ta hand om mig själv. Prioritera och sluta ha dåligt samvete över saker jag inte hinner med. För det är inte direkt så att det hjälper någon att jag stressar ihjäl mig eller har ångest över allt och lite till.  Jag måste helt enkelt vara rädd om mig.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats