No one Ever said it would be easy | Jinx

Jinx

Annons

No one Ever said it would be easy

Godmorgon!

Den här veckan hade jag tänkt ta tag i träningen och mitt sockerintag på riktigt men nu är det onsdag och jag har ätit något sött varje dag. Inte har jag varit och tränat heller. Blir lite trött på mig själv men från och med nu ska jag skärpa mig. 

Imorgon blir det träning och på lördag lika så. Det får räcka även om jag inte känner mig helt nöjd med två dagar av träning. Jag känner mig inte heller nöjd med att jag äter godis sju dagar i veckan. 

Träningen och kosten går hand i hand för min del. Tränar jag bra är jag inte lika sötsugen. Jag behöver hitta den där berömda balansen som jag hittills aldrig lyckats uppnå.

Från och med idag. 

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats