Som en boll | Jinx

Jinx

Annons

Som en boll

Känner mig väldigt rastlös idag. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag inte rört på mig ordentligt (nej promenader är inte samma sak) på en vecka nu.

Jag hoppas verkligen att jag är tillräckligt frisk för att kunna gå på boxpasset imorgon. Håll tummarna för mig!

Imorgon ska jag iväg och handla också. Frysen behöver fyllas på och kylskåpet lika så.

Känner mig för övrigt sjukt vätskefylld för tillfället. Känns ju lagom kul när man kämpat som ett djur för att bli av med allt sånt skit. Tror att jag snart får besök av en återkommande ovän (läs mens). Stor suck på den! Livet som tjej är fan inte lätt alltså..

Rörigt inlägg men det får ni tåla. Ha en fin måndag kväll hörrni!

IMG_9375.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats