Realitycheck | Jinx

Jinx

Annons

Realitycheck

Sidan av ryggen höll! Det blev Bodypump idag och även om jag är känner mig som världens svagaste just nu så vet jag att jag snart kommer att kunna öka vikterna för att komma dit jag var innan sjukveckorna och den bristande motivationen inträffade.

Läget just nu är allt annat än okej. Jag är svullen och trivs inte alls i min kropp. Ca 6 kg från min trivselvikt (ska mäta mig imorgon för jag är medveten om att det inte går att gå efter vågen när en bygger muskler).

Tvekade lite ifall jag skulle lägga ut bilderna men sen kom jag fram till att jag vill visa en rättvis bild på hur min resa ser ut. Nej, den är inte vacker och just nu känner jag mig fet. Men det är sanningen och mitt mål just nu är att komma in i träningsrutinerna igen. Efter det kan jag börja sätta upp fler mål för hur jag ska ta träningen ännu ett steg längre. Sakta men säkert kommer jag att komma i form igen.

IMG_8420.JPG

IMG_8419.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats