Let the revels begin. Let the fire be started. We're dancing for the restless and the broken-hearted. | Jinx

Jinx

Annons

Let the revels begin. Let the fire be started. We’re dancing for the restless and the broken-hearted.

Nu har jag duschat och gått sista rundan med vovve. Träningen gick riktigt bra. Märker att min kondition har förbättrats en hel del de senaste veckorna. Jag har blivit mer uthållig och har bättre flås. Kul när en ser framsteg. Just konditionsmässigt är det ju bra för om drygt en månad ska jag springa Color Run i Lund. Det är visserligen bara 5 km men vill göra bra ifrån mig i alla fall.

Nu ska jag se en stund på tv och sen är det läggdags. Ska möta upp mina kolleger 8.30 imorgon för vi ska ha planeringsdag hela dagen. Rätt skönt att starta med det första dagen efter fyra veckors semester, hehe. 

Första dagen på dieten har gått över förväntan. Hade väntat mig att det skulle bli mycket tuffare att vänja av kroppen från socker. Men ingen huvudvärk och inget sug. Skönt! De 4 första dagarna brukar vara värst. Men min motivation är på topp så de här 37 dagarna kommer att gå hur bra som helst! 

 

let

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats