Söndagsnöje | Jinx

Jinx

Annons

Söndagsnöje

Nu har jag kommit hem igen efter en eftermiddag hos mormor och morfar. Var längesen jag träffade dem och de åker till Finland nästa vecka och stannar större delen av sommaren så jag är glad att jag fick tummarna loss och åkte och hälsade på. Blev bjuden på mat och efterrätt och jag är fortfarande proppmätt. Precis som det ska vara när en har hälsat på mormor och morfar med andra ord, haha.

Nu ska måla klart sovrummet (2 av väggarna behöver målas en omgång till) och sen ska jag ta itu med mina ena garderob i hallen. Just nu ser det ut som om någon har slängt in en handgranat där. Jobbar kväll imorgon så jag behöver inte gå och lägga mig svintidigt idag. Det är skönt!

 

TPhoto_00012

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats