I'm trying so hard to keep myself from falling back into my bad old ways | Jinx

Jinx

Annons

I’m trying so hard to keep myself from falling back into my bad old ways

Har varit helt off den senaste tiden men jag ska i alla fall försöka skärpa mig och inte deppa ihop fullständigt. Det är bara så sjukt jobbigt att inte ha lust att göra någonting. Allt är besvärligt och mest av allt vill jag bara ligga hemma på soffan och kolla på film och tycka synd om mig själv. Men det går ju inte. Det är bara att bita ihop. Fake it ’til you make it

Ska försöka skriva ihop ett litet inlägg om min deff också. Btw så fuskade jag igår. Tyckte så otroligt synd om mig själv att jag köpte glass och godis och krängde som aldrig förr. Nu har jag dock tagit mig i kragen. Måste sluta sabotera för mig själv. Jag kan och jag ska fixa det här.

 

 

triangel_243

 

 

Över och ut!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats