Who's gonna save the world tonight? | Jinx

Jinx

Annons

Who’s gonna save the world tonight?

Imorgon åker jag och min kumpan Frida upp till Stockholm för att gå på Swedish House Mafia-konserten. Satan vad taggad jag är! När jag och Frida är i farten behöver vi ingen annan. Vi gör festen helt enkelt, haha. 

 

Jag ska dansa, dansa, dansa och dansa lite till. Men innan det ska vi gå och äta på en restaurang där de serverar Frida och Jessica-mat, dvs stek till henne och kyckling till mig. Ja, det är något väldigt internt som uppkom på vår USA-resa, haha.

 

Borde gå och lägga mig nu för flyget går 07.15 imorgon. Måste vara där vid halv sju. Det kommer att bli en sjukt billig fylla om jag inte lyckas sova en stund på planet, höhö.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats